Produse DeMedia
Cosul tau

Wallets

Site-ul se afla sub dezvoltare, este posibil ca unele functionalitati, preturi, optiuni sa nu fie afisate corect sau sa fie eronate. Daca intampinatii astfel de situatii va rugam sa ne ajutati cu semnalarea acestora la adresa de mail dezvoltare@demedia.ro. In acelasi timp daca aveti sugestii in ceea ce priveste functionalitatea noului sistem va rugam sa le transmiteti pe mail la adresa dezvoltare@demedia.ro. Multumim.
Portofel din piele cu spatiu pentru monede, 2 buzunare pentru note, 6 gauri pentru carti de credit si 5 buzunare pentru documente. Portofelul este ambalat individual într-o cutie de lemn. Putem face logo-ul ştanţare pe portofele sau gravura. Există, de asemenea, posibilitatea de a face gravare logo-..
75,40 lei + TVA
Portofelul făcut din piele naturală. Un model clasic rupt cu o inserție de culoare diferită face portofelul interesant și unic. Are un buzunar încuiat pe dinafară. Portofelul are 5 sloturi pentru card de credit, 5 compartimente pentru documente și un buzunar cu fermoar închis...
87,48 lei + TVA
Portofel din piele cu un spatiu pentru monede, 2 buzunare pentru note, 9 gauri pentru carti de credit, 4 buzunare pentru documente si un buzunar cu inchidere cu fermoar. Portofelul este ambalat într-o cutie de lemn. Noi facem logo-ul ştanţare sau gravura pe portofele. Există, de asemenea, posibilita..
94,41 lei + TVA
Portofelul clasic al bărbaților din piele naturală. Este foarte spațios și confortabil de utilizat. Portofelul are 12 sloturi pentru card de credit, 3 buzunare pentru documente și 2 compartimente de monede. Portofelul este echipat cu un film protector care previne furtul de date de pe cardurile de p..
65,26 lei + TVA
Portofel din piele care contine un buzunar pentru monede, 2 buzunare pentru note, 4 gauri pentru carti de credit si 5 buzunare pentru documente si un buzunar cu fermoar. Portofelul este ambalat individual într-o cutie de lemn. În plus, portofelul are un film protector care blochează semnalul RFID, c..
95,02 lei + TVA
Un portofel elegant pentru o doamnă elegantă. Fabricat din piele. Include un buzunar pentru monede, compartiment pentru bancnote și câteva compartimente mai mici pentru cardurile de credit sau cărți de vizită. Ambalate într-o cutie de lemn...
97,54 lei + TVA
Foarte util, multifuncțională caz va face cardurile dumneavoastră în condiții de siguranță datorită RFID de protecție, acesta poate server ca un suport de carte de vizită compoftable. Durabilitatea și designul inteligent sunt principalele caracteristici ale acestui produs. Atentie-cazul poate avea l..
5,94 lei + TVA
Portofelul MARCO fabricat din poliester 600D este un must-have pentru fiecare călător. Ea are mai multe compartimente de diferite dimensiuni și este zip-blocat cu un umeraș pentru a face mai ușor să dețină portofelul...
22,10 lei + TVA
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)