Produse DeMedia
Cosul tau

Waterman

Producător: Waterman
Expert în pix. Colecția de experți este complicele perfect îndrăzneț pentru spiritul de auto-exprimare. În această colecție, atât culorile clasice, cât și cele îndrăznețe îndeplinesc designul iconic pentru a crea un stil de afaceri extrem de sofisticat, cu o răsucire foarte personalizată. Incl. cuti..
460,07 lei + TVA
Producător: Waterman
Expert Rollerball stilou. Colecția de experți este complicele perfect îndrăzneț pentru spiritul de auto-exprimare. În această colecție, atât culorile clasice, cât și cele îndrăznețe îndeplinesc designul iconic pentru a crea un stil de afaceri extrem de sofisticat, cu o răsucire foarte personalizată...
442,01 lei + TVA
Producător: Waterman
Expert de design clasic de fantana. Colecția de experți este complicele perfect îndrăzneț pentru spiritul de auto-exprimare. În această colecție, atât culorile clasice, cât și cele îndrăznețe îndeplinesc designul iconic pentru a crea un stil de afaceri extrem de sofisticat, cu o răsucire foarte pers..
586,38 lei + TVA
Producător: Waterman
Absolvent de oțel inoxidabil fântână stilou. Bazat pe un design clasic, absolvent este ferm funcțional și modern. Absolventul este ideal pentru utilizarea zilnica sau pentru ocazii de a oferi cadouri. Incl. Waterman cutie cadou și stilou reumplere/cartuș. Design exclusiv. Oțel inoxidabil...
108,17 lei + TVA
Producător: Waterman
Absolvent de oțel inoxidabil pix stilou. Bazat pe un design clasic, absolvent este ferm funcțional și modern. Absolventul este ideal pentru utilizarea zilnica sau pentru ocazii de a oferi cadouri. Incl. Waterman cutie cadou și stilou reumplere/cartuș. Design exclusiv. Oțel inoxidabil...
90,12 lei + TVA
Producător: Waterman
Absolvent de oțel inoxidabil Rollerball stilou. Bazat pe un design clasic, absolvent este ferm funcțional și modern. Absolventul este ideal pentru utilizarea zilnica sau pentru ocazii de a oferi cadouri. Incl. Waterman cutie cadou și stilou reumplere/cartuș. Design exclusiv. Oțel inoxidabil...
90,12 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère stilou elegant și lăcuite pix. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobservate, într-un buzunar, sac sau jurnal. Un design care combină eleganța naturală, seducătoare cu magnetismul adevărat. Incl. cutie cadou Waterman. Livrat cu o r..
333,76 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère elegant și lăcuite stilou rollerball. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobservate, într-un buzunar, sac sau jurnal. Un design care combină eleganța naturală, seducătoare cu magnetismul adevărat. Incl. cutie cadou Waterman. Livrat..
342,74 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère stilou din oțel inoxidabil rollerball. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobservate, într-un buzunar, sac sau jurnal. Un design care combină eleganța naturală, seducătoare cu magnetismul adevărat. Incl. cutie cadou Waterman. Livra..
279,59 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère stilou pix din oțel inoxidabil. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobservate, într-un buzunar, sac sau jurnal. Un design care combină eleganța naturală, seducătoare cu magnetismul adevărat. Incl. cutie cadou Waterman. Livrat cu o ..
252,54 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère creion mecanic din oțel inoxidabil. O linie pură, simplă, atemporală. Hémisphère-ambele foarte practice și discret-diapozitive, neobservate, într-un buzunar, sac sau jurnal. Un design care combină eleganța naturală, seducătoare cu magnetismul adevărat. Incl. cutie cadou Waterman. Livrat c..
252,54 lei + TVA
Producător: Waterman
Carène stilou pix cu baril lacuite. Cel mai distins Waterman. Un butoi lăcuită negru și ornamente argintate toate oferă un aspect cu adevărat modern. Incl. cutie cadou Waterman. Livrat cu o reumplere de balpunct. Design exclusiv. Lăcuit...
694,64 lei + TVA
Producător: Waterman
Carène stilou rulment cu baril lacuite. Cel mai distins Waterman. Un butoi lăcuită negru și ornamente argintate toate oferă un aspect cu adevărat modern. Incl. cutie cadou Waterman. Livrat cu o singură reumplere cu rollerball. Design exclusiv. Lăcuit...
757,88 lei + TVA
Producător: Waterman
Carène stilou de fantana cu baril lacuite. Cel mai distins Waterman. Un butoi negru lăcuite, un 18-carat solid de aur rodiu placat cu NIB și argintii placate cu argint toate oferă un aspect cu adevărat modern. Incl. cutie cadou Waterman și un cartuș. Design exclusiv. Lăcuit...
1.127,83 lei + TVA
Producător: Waterman
Carène stilou pix cu baril lacuite. Albastru, culoarea viselor, inspiră o nouă colecție interesantă de pixuri de Waterman. Proiectat cu subtilitate viclean, eleganta pariziană și artizanale cu îngrijirea dureros, fiecare stilou deține în interiorul acestuia potențialul secret de a elibera creativita..
694,64 lei + TVA
Producător: Waterman
Carene opulent Rollerball stilou cu design detaliat. Albastru, culoarea viselor, inspiră o nouă colecție interesantă de pixuri de Waterman. Proiectat cu subtilitate viclean, eleganta pariziană și artizanale cu îngrijirea dureros, fiecare stilou deține în interiorul acestuia potențialul secret de a e..
766,87 lei + TVA
Producător: Waterman
Carène stilou de fantana cu baril lacuite. Albastru, culoarea viselor, inspiră o nouă colecție interesantă de pixuri de Waterman. Proiectat cu subtilitate viclean, eleganta pariziană și artizanale cu îngrijirea dureros, fiecare stilou deține în interiorul acestuia potențialul secret de a elibera cre..
1.127,83 lei + TVA
Producător: Waterman
Absolvent Allure pix stilou. Creionul de balpoint Allure cu mecanism de acțiune răsucire se potrivește cu o mare varietate de ocazii, de la scrierea cotidiană pentru a face o declarație. Incl. cutie cadou Waterman. Metal...
103,80 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère miez de moda pix stilou. Elegant Slim forma Ballpoint, Rollerball și fântână stilou gama featuring o combinație dinamică de elemente ar fi subțire clip și inel larg, pentru a spori distinct forma îngustă. Disponibil în trei culori la modă: roșu metalic contemporan, roz coral și finisaj al..
333,76 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère Deluxe Premium pix stilou. Noua colectie de Hémisphère Premium cu modele laser care curge care respectă forma frumoasa a stilouri și rezonează frumos la tendințele pe elemente naturale/organice. Disponibil în stilou pix, Rollerball și stilou de fântână și în 3 culori/modele: un finisaj al..
451,08 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère miez de moda Rollerball pen. Elegant Slim forma Ballpoint, Rollerball și fântână stilou gama featuring o combinație dinamică de elemente ar fi subțire clip și inel larg, pentru a spori distinct forma îngustă. Disponibil în trei culori la modă: roșu metalic contemporan, roz coral și finisa..
378,86 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère Deluxe Premium Rollerball pen. Noua colectie de Hémisphère Premium cu modele laser care curge care respectă forma frumoasa a stilouri și rezonează frumos la tendințele pe elemente naturale/organice. Disponibil în stilou pix, Rollerball și stilou de fântână și în 3 culori/modele: un finisa..
496,18 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère Deluxe Premium pen-ul fantana. Noua colectie de Hémisphère Premium cu modele laser care curge care respectă forma frumoasa a stilouri și rezonează frumos la tendințele pe elemente naturale/organice. Disponibil în stilou pix, Rollerball și stilou de fântână și în 3 culori/modele: un finisa..
532,30 lei + TVA
Producător: Waterman
Hémisphère miez de moda stilou. Elegant Slim forma Ballpoint, Rollerball și fântână stilou gama featuring o combinație dinamică de elemente ar fi subțire clip și inel larg, pentru a spori distinct forma îngustă. Disponibil în trei culori la modă: roșu metalic contemporan, roz coral și finisaj albast..
414,97 lei + TVA
Afisare 1 - 24 din 24 (1 pagini)