Produse DeMedia
Cosul tau

Avenue

Producător: Avenue
Tech 330 ml cană izolată. Dublu perete izolat din oțel inoxidabil cana cu împinge pe degetul mare-slide capac. Volumul de 330ml. prezentat într-o cutie cadou. Interior din oțel inoxidabil și exterior...
58,29 lei + TVA
Producător: Avenue
Sticla de vulpe. Sticlă de design modern, cu răsucire pe capac rezistent la deversare. Volumul este de 900ml. prezentat într-o cutie cadou. BPA Tritan liber și aluminiu...
40,07 lei + TVA
Producător: Avenue
Curbă 400 ml cană izolatoare rezistentă la scurgeri. Flacon dublu de băut cu capac Twist-on și capacitate de 360 de grade. Volumul este de 400ml. prezentată într-o cutie de cadouri. BPA acrilic gratuit...
43,70 lei + TVA
Producător: Avenue
Brighton 470 ml Tritan™ sticlă de sport. Flacon cu un singur perete cu inel de silicon detașabil pentru curățare ușoară. Capac răsucit. Volumul este de 470ml. prezentată într-o cutie de cadouri. BPA Tritan liber și silicon...
33,64 lei + TVA
Producător: Avenue
Valby 400 ml pahar izolat cu vid rezistent la scurgere. Dublu perete din oțel inoxidabil pahar cu izolație vacuum. Acest tip de izolație oferă cea mai lungă retenție de temperatură. Paharul are un capac cu șurub, fără scurgeri, cu un buton de împingere integrat. Volumul este de 400ml. prezentată înt..
84,92 lei + TVA
Producător: Avenue
Debit 650 ml flacon sport cu curea de transport. Flaconul de curgere este fabricat din material Tritan durabil, care este sfărâm, rezistent la Pete și miros. BPA liber. Transport usor datorita curelei de silicon. Volumul este de 650ml. Red dot castigator 2014 și IF Award castigator 2014. Prezentată ..
50,13 lei + TVA
Producător: Avenue
Debit 350 ml pahar izolat spumă. Debitul este un pahar dublu de spumă de perete izolat. Acesta este echipat cu o singură mână, cu șurub-pe capacul butonului de împingere cu o funcție non scurgeri pentru a vă asigura că băutura rămâne pus. Pad silicon pe partea de jos face pahar mini-proof. Volumul e..
65,30 lei + TVA
Producător: Avenue
Balon cu vid de debit izolat. Balonul de debit este un balon dublu de perete din oțel inoxidabil cu izolare vacuum. Această izolare oferă cea mai lungă retenție de temperatură. Echipat cu o singură mână, butonul de împingere se toarnă gură de scurgere și o cană integrată în capac. Partea de sus a ha..
32,07 lei + TVA
Producător: Avenue
Zissou 500 ml pahar izolat. Acest perete dublu inoxidabil pahar colorate vă va încânta. Ușor de băut prin degetul mare-slide Push-on capac. Culoarea de diapozitive degetul mare se potrivește cu corpul. Volumul este de 500 ml. prezentat într-o cutie cadou. Oțel inoxidabil...
42,21 lei + TVA
Producător: Avenue
Raza 830 ml Tritan™ sticlă geometrică sport. Stil geometric sticla singur perete cu zona de aderenta buna pentru aplicarea logo-ul. Twist-on capac caracteristici mâner și flip până paie. Capacitatea de volum este de 830ml. prezentată într-o cutie de cadouri. BPA-Free Eastman Tritan™ material...
44,77 lei + TVA
Producător: Avenue
Moscova catâr 415 ml cani cadou set. Set de cadouri inspirat de cocktail-ul popular Moscova Mule. Construcție din aluminiu cu acoperire integrală din cupru. Cutie de cadouri are o istorie robustă de cocktail și un card de reteta este inclus. Fiecare cană este 415 ml. aluminiu acoperit cu cupru...
54,75 lei + TVA
Producător: Avenue
Grotă 475 ml cană ceramică. Un must-have Tumbler ceramice. Corpul de finisaj mat și mânerul natural din lemn sunt combinate cu banda de oțel inoxidabil acoperită cu negru. Cu push-on, capac de blocare diapozitiv inclus. Capacitatea de volum este de 475ml. prezentată într-o cutie de cadouri. Ceramice..
65,30 lei + TVA
Producător: Avenue
Trinity 750 ml Tritan™ infuser sticla sport. Scutură-l! Acest infuser inteligent conceput poate fi folosit pentru fructe sau ceai. În plus, acesta poate fi, de asemenea, folosit ca agitator pentru a amesteca pudra pe bază de băuturi sau piureuri. Material rezistent la Tritan Eastman. Sfărâmă, pată ș..
50,13 lei + TVA
Producător: Avenue
Flip n SIP 535 ml Tumbler izolat geometric. Acest stil este definit de unghiuri care creează o mare experiență tactilă și vizuală. Unora le place fierbinte & unii ca ea rece, cu acest patentat două-in-One capac puteți avea ambele. Corp acrilic dublu-perete cu capac cu șurub, care are un dop de trage..
20,53 lei + TVA
Producător: Avenue
Hover 590 ml sticlă sport sticlă. Flacon din sticlă transparentă cu un singur perete, învelit cu manșetă protectoare din silicon. Capac cu șurub cu cârlig de carabină. Construcția cu deschidere dublă vă permite să adăugați cuburi de gheață și să curățați cu ușurință. Fără alunecare. Nu este potrivit..
46,25 lei + TVA
Producător: Avenue
Geo 350 ml pahar de cupru cu vid izolat. The geo pahar are un dublu-perete de construcție vid cu izolație de cupru, ceea ce înseamnă că păstrează băuturi calde timp de 8 ore și rece timp de 24 de ore. Construcția previne condensul pe exteriorul Tumbler-ului. Ușor de sipping, cu capac Push-on cu înch..
60,19 lei + TVA
Producător: Avenue
Nova 475 ml pahar izolat cu vid. Noul pahar Nova inovator este perfect pentru ceai, cafea și băuturi calde sau reci. Acesta dispune de un cârlig built-in sac de ceai și coș de ceai detașabil, astfel încât ceaiul poate abrupt oriunde vă aflați și include un capac rezistent la scurgeri, care se deschi..
90,37 lei + TVA
Producător: Avenue
Milo 590 ml de cupru vid izolat Tumbler. Acest pahar durabil de băut dublu perete va păstra băuturile reci pentru 24 și fierbinte pentru cel puțin 8 ore. Capacul Push-on cu Slider mai aproape oferă sorbind ușor și deschidere largă pentru umplerea confortabilă și turnarea. Construcția previne condens..
44,44 lei + TVA
Producător: Avenue
Duce 500 ml sticlă de cupru cu vid izolat. Sticla Duke este dublu perete 18/8 grad oțel inoxidabil cu izolație vacuum. Peretele interior este placat cu cupru pentru conductivitate final pentru a menține băuturile calde timp de 12 ore și rece pentru 48 ore. Capacitatea de volum este de 500 ml. prezen..
67,86 lei + TVA
Producător: Avenue
Hemmings 750 ml flacon din cupru cu vid izolat. Bucurați-vă de băutură cu un gust natural îmbunătățit cu cea mai recentă tehnică de căptușeală ceramică. Asta face ca sticla să fie cadoul perfect. Construite cu izolație vacuum de cupru, care permite bautura rece pentru a rămâne rece pentru 48 ore și ..
95,48 lei + TVA
Producător: Avenue
Vatra 400 ml cană ceramică cu capac de lemn/coaster. Cană de ceramică stil confortabil, cu finisaj mat. Capacul natural de lemn, de asemenea, funcționează ca un coaster. Alegeți între imprimarea culorilor sau metoda de gravare cu laser în condiții de siguranță. Capacitatea de volum este de 400 ml. p..
45,27 lei + TVA
Producător: Avenue
Valhalla 500 ml de cupru vid izolat de tumber. Tumbler featuring o pe tendință și antiderapant bază de plută de proiectare. Dublu-pereți din oțel inoxidabil de construcție de vid, cu izolație de cupru, acest pahar va menține băutura rece pentru 24 de ore și fierbinte pentru cel puțin 8 ore. Construc..
87,97 lei + TVA
Producător: Avenue
Valhalla 500 ml de cupru vid izolat cana. Cu on-Trend, plută Featured mâner de proiectare, următoarea promoție va fi sigur să iasă în evidență. Durabil, dublu-perete din oțel inoxidabil de construcție de vid cu izolație de cupru, care permite băutura să rămână rece timp de 24 de ore și cald timp de ..
90,37 lei + TVA
Producător: Avenue
Peeta 500 ml pahar de cupru cu vid izolat. Acest pahar durabil este ideal pentru călătorie, montarea în cele mai multe suporturi ceașcă. Capacul este dovada de scurgere cu un design simplu flip-deschis sigiliu. Pahar este oțel inoxidabil dublu-perete de construcție vid cu izolație de cupru, ceea ce ..
82,94 lei + TVA
Producător: Avenue
Nordic 500 ml pahar izolat cu vid. Bucurați-vă de băutură cu un gust natural îmbunătățit cu cea mai recentă tehnică de căptușeală ceramică. Face ca acest pahar să fie cadoul perfect. Construite cu izolație de cupru, care permite băuturii să rămână rece timp de 24 de ore și fierbinte timp de cel puți..
85,42 lei + TVA
Producător: Avenue
Arlo 600 ml pahar sticlă cu capac de bambus. Pahar cu un singur perete. Confortabil moale, maneca mâner. Bambus Push-on capac, asortate Tritan™ paie incluse. Fund non-alunecare. Nu congela, nu cuptorul cu microunde. Alegeți între imprimarea culorilor sau noua metodă de tăiere cu laser de ultimă culo..
50,13 lei + TVA
Producător: Avenue
Thor 475 ml de cupru vid izolat pahar. Este aici și doar mărimea potrivită pentru utilizarea zilnică. Durabil, dublu perete din oțel inoxidabil de construcție de vid cu izolație de cupru, care permite băutura să rămână rece timp de 24 de ore și cald timp de cel puțin 8 ore. Construcția previne, de a..
70,25 lei + TVA
Producător: Avenue
Thor 650 ml de cupru vid izolat sticla de sport. Durabil, dublu perete din oțel inoxidabil de construcție de vid cu izolație de cupru, care permite băutura să rămână rece pentru 48 ore și cel puțin 12 ore pentru băuturi calde. Construcția previne, de asemenea, condensarea pe exteriorul sticlei. Pe-T..
75,36 lei + TVA
Producător: Avenue
Spirit 500 ml sticlă de căptușeală Tritan™ sticlă sport. Cauti o experienta de baut complet pur? Spiritul Tritan™ sticla sport cu căptușeală de sticlă este o modalitate pură de a lua hidratarea la nivelul următor. Construcție dublă de perete cu suport durabil Tritan™ exterior și pată, sticlă reziste..
70,25 lei + TVA
Producător: Avenue
Vasa 500 ml sticlă de cupru cu vid izolat. Păstrați-vă băuturile calde timp de 12 ore sau la rece timp de 48 ore cu sticla cu vid din cupru vasa. Dublu pereți și fabricate din oțel inoxidabil de grad 18/8 cu izolație în vid și un perete interior placat cu cupru înseamnă că băutura dumneavoastră este..
70,25 lei + TVA
Producător: Avenue
Vasa Aurora de cupru cu vid sticlă izolată. Păstrați-vă băuturile calde timp de 12 ore sau la rece timp de 48 ore cu sticla de cupru vasa Aurora cu vacuum. Dublu pereți și fabricate din oțel inoxidabil de grad 18/8 cu izolație în vid și un perete interior placat cu cupru înseamnă că băutura dumneavo..
85,42 lei + TVA
Producător: Avenue
Vasa din cupru din marmură sticlă izolată cu vid. Păstrați-vă băuturile calde timp de 12 ore sau reci timp de 48 ore cu sticla de cupru din marmură vasa cu vid. Dublu pereți și fabricate din oțel inoxidabil de grad 18/8 cu izolație în vid și un perete interior placat cu cupru înseamnă că băutura dum..
72,89 lei + TVA
Producător: Avenue
Vasa de cupru din lemn de vid sticlă izolată. Păstrați-vă băuturile calde timp de 12 ore sau reci timp de 48 ore cu sticla de cupru din lemn vasa, cu vid. Dublu pereți și fabricate din oțel inoxidabil de grad 18/8 cu izolație în vid și un perete interior placat cu cupru înseamnă că băutura dumneavoa..
72,89 lei + TVA
Producător: Avenue
Corzo 350 ml recipient din cupru cu vid izolat. Cupa Corzo cu vid izolat are un vid dublu de construcție cu izolație de cupru, ceea ce înseamnă că păstrează băuturi calde timp de 8 ore și rece timp de 24 de ore. Construcția previne condensul pe exteriorul Tumbler-ului. Ușor de sipping, cu capac Push..
55,32 lei + TVA
Producător: Avenue
Pinto cupru vid sticlă izolată. Păstrați-vă băuturile calde timp de 12 ore sau reci timp de 48 de ore cu sticla cu vid de cupru Pinto izolat. Dublu pereți și fabricate din oțel inoxidabil de grad 18/8 cu izolație în vid și un perete interior placat cu cupru înseamnă că băutura dumneavoastră este păs..
85,42 lei + TVA
Producător: Avenue
Vasa din cupru cu vid din sticlă izolată. Păstrați-vă băuturile calde timp de 12 ore sau reci timp de 48 de ore cu sticla cu vid din cupru cu vacuum pătat. Dublu pereți și fabricate din oțel inoxidabil de grad 18/8 cu izolație în vid și un perete interior placat cu cupru înseamnă că băutura dumneavo..
70,25 lei + TVA
Producător: Avenue
Hugo cupru vid izolat Tumbler. Durabil, dublu-perete din oțel inoxidabil de construcție de vid cu izolație de cupru, care permite băutura să rămână fierbinte timp de 8 ore și rece timp de 24 de ore. Construcția previne, de asemenea, condensul pe partea exterioară a Tumbler. Clar, apăsați pe capac. D..
67,36 lei + TVA
Producător: Avenue
Hugo auto-sigiliu de cupru vid sticlă izolată. Designul are metoda de sigilare automată pentru deschidere ușoară și o experiență de băut mai confortabilă. Deschidere largă pentru umplerea și turnarea confortabilă. Durabil, dublu-perete din oțel inoxidabil de construcție de vid cu izolație de cupru, ..
80,31 lei + TVA
Producător: Avenue
Copa 350 ml mini sticlă izolată de cupru cu vid. Sticla este dublu perete inox cu izolație în vid. Peretele interior este placat cu cupru pentru conductivitate final pentru a menține băuturile calde timp de 12 ore și rece pentru 48 ore. Capac cu șurub încorporat cu curea din silicon încorporată. Des..
56,31 lei + TVA
Producător: Avenue
Cană ceramică din piatră. Cană de ceramică confortabilă, cu finisaj mat și model trendy de foc de tabără. EN12875-1 compatibil; mașină de spălat vase, de asemenea, atunci când sunt decorate. Capacitatea de volum este de 590ml. prezentat într-o cutie cadou Avenue. Ceramice...
25,06 lei + TVA