Produse DeMedia
Cosul tau

Audio & Video

Producător: Blue Collection
Water-resistant housing guarantees a possibility to record video up to 30m under water, and excellent quality of image of 1080p (Full HD) make the product high class equipment to record videos, apart from a marketing gadget. The camera is packed in an elegant box. Inside, apart from the camera, ther..
159,42 lei + TVA
Producător: Avenue
Bronson HD aparat de fotografiat de acțiune. Camera de acțiune cu lentilă HD 720p și un ecran LCD de 3,8 cm pe spate pentru a vizualiza filmele sau imaginile. Capabil de a lua imagini și clipuri video. Inclusiv carcasa impermeabil, cablu micro USB, și 10 mai multe accesorii. Livrat într-o cutie de c..
84,92 lei + TVA
Cameră video sport Cameră video sport
-48 %
Producător: Nespecificat
Cameră video sport din plastic, cu rezolutie HD 720p, 2 ", ecran LCD și baterie reîncărcabilă. 14 accesorii și cablu de încărcător USB...
308,53 lei 160,44 lei + TVA
Radio argintiu cu autoscan, difuzor detașabil, căști, ceas digital și alarmă, suport din plastic...
11,90 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Revoluția absolută pe piața de gadget-uri de marketing! FLY mini-drone va asigura multe ore de divertisment pentru toți utilizatorii. Dimensiunile sale mici îi permit să fie plasate în controler care a asigurat confortul în timpul transportului și o excelentă expoziție a logoului. Dimensiunile mici ..
169,93 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Setul VIRTU VR va face ca jocurile VR să nu fie niciodată la fel! Ochelarii VR cu căști vor face jocul și mai realist, iar controlerul wireless inclus vă va oferi mai mult control asupra jocului. Pentru o funcționare corectă, aveți nevoie de un telefon cu giroscop de 3,5 până la 6 inci. Produsul re..
88,25 lei + TVA
Producător: Blue Collection
Ochelarii NIMI VR sunt alegerea perfectă pentru cei care caută un aspect unic. Pentru a te cufunda în lumea virtuală, ai nevoie de un smartphone giroscop de 4,5 până la 6 inch...
28,03 lei + TVA
Producător: Avenue
Hank realitate virtuală căști. Căști realitate virtuală. Vă permite să experimentați 360 ° vizionare și jocuri descărcând orice "Virtual Reality App" sau "3D App" de pe smartphone. Setul cu cască este căptușit pentru confort suplimentar. Cureaua capului este reglabilă. Se potrivește majoritatea smar..
31,83 lei + TVA
Producător: Avenue
Mini-drone cu ochi cu lumini LED. Mini drone este dimensiunea de buzunar ușoare și pot fi utilizate în interiorul și în afara. Mini drona caracteristici lumini cu LED-uri care vă permite să-l utilizați noaptea. Telecomanda se dublează ca un caz de transport pentru mini drone dumneavoastră făcându-l ..
180,40 lei + TVA
Producător: Avenue
Lifestyle 1080p HD aparat de fotografiat de acțiune. Lifestyle Action camera vine echipat cu o lentilă HD de 1080p pentru a capta momentul special. Clipul de pe spate vă permite să-l atârne oriunde. Acesta include o baterie de 400 mAh și este capabil de a înregistra până la 2 ore pe o singură încărc..
265,98 lei + TVA
Producător: Avenue
Cameră de acțiune wireless surround 360 °. Camera de acțiune Wi-fi de 360 ° este echipată cu un obiectiv HD de 1080P și un ecran LCD de 0,96 "pentru a duce fotografia la nivelul următor. Prin intermediul aplicației, puteți reda în flux video live de pe dispozitivul conectat cu camera 360 °. Aparatul..
808,09 lei + TVA
Producător: Avenue
Portret 4k WiFi de acțiune aparat de fotografiat. Camera de acțiune 4K WiFi este echipată cu un obiectiv 4K și un ecran LCD de 5cm pentru a capta momentele speciale. Aparatul de fotografiat de acțiune este capabil de a lua ambele imagini & video cu rezoluție de cristal clar. Capacitățile WiFi vă per..
413,90 lei + TVA
Producător: Bullet
Veridicitate ochelari de realitate virtuală de carton. Experimentați experiența supremă de realitate virtuală într-un mod ieftin. Aceste pahare de carton Virtual Reality pot fi asamblate ușor și rapid. Descărcați orice aplicație "VR" de pe smartphone, puneți-o în capac și sunteți gata să vă alăturaț..
11,54 lei + TVA
Afisare 1 - 13 din 13 (1 pagini)